23. marts 2012

JEG VIL HA.....






Jakke- 499,-/ Vest- 499,- / Vest 399,-

Disse tre ting er fra Gina Tricot, og jeg vil ha dem alle samen, hvis altså de er lige så fede i virkeligheden. Jeg Elsker dem, og de passer perfekt til mig, min stil og i min garderobe. Mine forældre og søster er i Vejle og shoppe idag, så har sagt de skal de om de kan finde tingene, og få hængt det til side til mig, for skal selv til Vejle imorgen, så hvis de er der så skal jeg ha ihvertfale en af dem, jeg ville enlig have gemt de penge jeg får tilbag i skat, til når jeg skal til New York, men kan godt mærke på mig selv at det er svært, især efter at ha fundet disse ting.

22. marts 2012

Dagens Detaljer

Kjolen er fra Monki og Skoene er fra Nelly.com


Published with Blogger-droid v2.0.4

20. marts 2012

Gold Details





 Bag- Nelly.com/Necklace- Pieces/Dress- Gina T


Sådan så jeg ud på min kærestes fødselsdag, her den 15.3. Jeg er stadig hel vild med min taske, og bruger den så ofte jeg kan, og i dette look har jeg matchet gold detaljerne med en ny halskæde fra Pieces, det er "skind" kæder man møtrikker i guld. Jeg er ret vild, med det rå look den har.

19. marts 2012

Mandags Indspiration






Jeg  har i 3 uger snart, kun arbejdet med nederdele i skolen, nu vil jeg virkelig gerne snart i gang med noget andet, for er ved at gå lidt død i det, og at arbejde med nederdele inspirere mig ikke mere, på nogen måde, det gjorde det lige i starten, hvor jeg fik tegnet en masse. Men så er det godt at man kan finde inspiration andre steder, f.eks. hos Mary-Kate og Ashley Olsen, det gør jeg ofte, da jeg bare syntes de er vildt inspirerende, jeg får ideer til designs, men også til styling. Jeg er vild med billede et, hvor Mary-Kate har orange solbriller på og en super fed læder jakke, jeg har selv orange solbriller, der ligner dem meget, jeg skal bare lige have fundet en meget lille skrue så jeg kan få at stangen på igen, den ene er nemlig faldet af, men det er i hvert fald  et look, jeg vil prøve at gengive. På billede tre har Mary-Kate også en mega mega fed jakke på, den tror jeg jeg vil prøve at designe lidt på, så jeg selv kan lave en på et tidspunkt.

14. marts 2012

Wedding Dresses.

    
Wedding
Jeg har været i gang med at planlægge min kærestes og mit bryllup, siden han friede i oktober, det hele er næsten på plads, men det jeg tænker mest på er min brudekjole, jeg har en ide om hvilken stil det skal være, men har ikke prøvet eller ledt så meget efter en i nu. Da jeg, som nævnt stadig prøvet at tabe mig. Jeg er vild men "bløde" kjoler, kjoler der har et blødt og romantik look, og som ikke er for store og for vilde, jeg vil nemlig helst ikke ligne en flødeskums kage, hvis i ved hvad jeg mener. Oven over ser i 5 kjoler, som jeg har fundet på Polyvore, hvor jeg kiggede efter inspiration. Og jeg syntes at de alle er rigtig fine på hver deres måde, simple og meget smukke. Jeg har fået min svigermor til at hente kataloger i Lilly, da der ligger en i Vejle hvor de bor, der er nemlig ikke en her i Herning. Jeg har kigget i dem et par gange, men jeg er stadig meget i tvivl, det tror jeg at jeg vil være helt op til jeg får prøvet en masse kjoler, men der går lige lidt i nu. Så indtil videre nøjes jeg bare med at kigge på nettet.

Kur?? Skal/skal ikke?

Summer looks

Hvis nu vejret var en del bedre ind det er nu, hvis solen var fremme og man kunne nå ude i shorts og korte kjoler, så ville jeg gerne have disse ting på, hvis altså jeg var 20 kg lettere.

Jeg prøver at tabe mig her inden mit bryllup, men jeg syntes virkelig det er svært, dels pga. at det meste at min vægt er kommet på, pga. medicin, så derfor er det også svært at tabe igen, da jeg stadig tager min medicin. Men der udover har jeg været meget syg på det sidste og det er lidt over 2 uger siden jeg har været nede i træningscenteret. Det er lidt irriterende, for jeg vil mere ind gerne tage mig, så jeg må altså til at arbejde hårdt på det. Jeg vil gerne sætte et mål for hvor meget jeg gerne vil tabe mig, men er bange for at blive for skuffet hvis jeg ikke kan holde mine mål. Men jeg kunne nu virkelig godt tænke mig at tabe 10 kg, jeg ved ikke om det er urealistisk, men det vil betyde en del for mig at blive gladere for mig selv, ikke fordi at jeg ikke er det men, det kunne være virkelig dejligt at være mere tilfreds med den måde man ser ud på, og at jeg på min bryllupsdag syntes at jeg ser virkelig godt ud.
Jeg er ikke en slankekurs person, det vil jeg aldrig kunne holde, det kender jeg nemlig mig selv godt nok til, derimod vil jeg prøve at lægge min livsstil om, jeg vil prøve a skære ned på de lækre ting, og spise mere sundt, det er jeg allerede begyndt på, men det kan blive meget bedre, der ud over skal jeg til at træne meget mere, så jeg håber at jeg snart får svar fra lægen på hvad det er jeg fejler, så jeg ikke skal bruge så meget tid på at være syg, for det er virkelig ved at være træls.

9. marts 2012

Olsen



Jeg er stadig vild med Mary Kate og Ashley Olsen, da jeg var yngre var det fordi de lavede nogle sjove film, nu er det mere fordi de er virkelig inspirerende, og har en super fed stil, så elsker at kigge på billeder af dem. Jeg skal være alene hjemme indtil i morgen aften, der er virkelig underlig når man er van til at kæresten er her hele tiden, men han kommer heldigvis hjem igen lørdag aften, Han kørte mig i skole i morges før han kørte til Vejle, han skal arbejde der nede i weekenden. Jeg har heldigvis en masse ting at beskæftige mig med i weekenden, i dag fik jeg ryddet op i mit kontor, det var virkelig dejligt, i morgen står den på, vasketøj, rengøring og lektier. Håber også der bliver tid til lidt sjov, så som at læse et blad, tegne lidt tegninger eller måske en go film. Go’ Weekend

8. marts 2012

Sofa Shopping




Så skete det altså igen, igen, jeg kunne bare ikke lade vær. Jeg ville enlig have været inde på H&M og kigge lidt, men den side virker selvfølgelig ikke i dag, salget startede i dag, så jeg smuttede forbi Nelly i stedet, og der faldt jeg over lidt ting, så jeg syntes godt at jeg måtte forkæle mig selv lidt, nu hvor jeg arbejder så hårdt i skolen.


Tasken med nitter har jeg næsten lige købt i guld, og elsker den, så da jeg så den i sort, til samme lave pris, skulle jeg altså bare også eje den. De sorte sko har jeg kigget på før men kunne ikke helt bestemme mig om det var noget for mig, men nu hvor de var på tilbud, så faldt de ned i kurven sammen med den blå taske, jeg elsker virkelig bare den farve, så derfor blev jeg også forelsket i de blå sko for en måneds tid siden da jeg købte vare sidst, jeg syntes bare at det ville blive for dyrt hvis jeg skulle købte dem også, så derfor har de har ligget i min garderobe, inde på Nelly side, men de er nu på vej hjem til mig sammen med de andre 3 ting. Og glæder mig allerede til at få mine ting, og så var det bare så billigt, plus at jeg havde et rabat kort til Nelly på 100 kr. Så jeg har fået en masse fede ting til næsten ingen penge, og det kan jeg godt li. Fandt også ud af at mit rabat kort udløb den 30.4.12 så det var heldig at jeg nåede at bruge det.

4. marts 2012

Just in fra Århus.








Fredag var kæresten og jeg i Århus, jeg fik købt nogle fine ting. Jakken er fra Only, den er lige mig, jeg elsker læder jakker og nitter. Nederdelen er fra Monki, syntes den er virkelig fin, feminin men man stadig style den mere rå. "Vesten" er fra Gina T, jeg havde set den på nettet, men kunne ikke finde den i butikken, heldigvis overhørte ekspedienten mig og kæresten snakke om den, hun sagde den lige var kommet hjem, så hun hentede den på lageret til mig. Toppen er også fra Gina T, den har frynser i begge sider, syntes den er super fin.

Fandt nogle sko i Monki, som jeg blev halv forelsket i, købte dem dog ikke da jeg ikke kunne finde ud af om de er fine eller grimme, kender i det?

Published with Blogger-droid v2.0.4

1. marts 2012

H&M favoritter







I morgen tager Kæresten og mig et smut til Århus igen, det er faktisk kun to ugers tid siden vi sidst har været der, men jeg elsker at komme til Århus, bare at gå og hygge og shoppe selvfølgelig. Hver gang vi er i Århus, skal jeg i Gina Tricot, Monki, Weekday og H&M, jeg er selvfølgelig også inde i en masse andre butikker, men de 4 overstående er altså de bedste. H&M i Århus har alle de lækre vare som enten ikke kommer til Herning eller først kommer om et par uger. Gina Tricot har også bare et meget større udvalg i Århus end i Herning, og efter som Gina T er min favorit butik, kan det være lidt farligt at komme der ind, her på det sidste har jeg fået købt virkelig mange ting i Gina T, det er hel vild. Der er nogle ting i Vero Moda og Vila jeg gerne vil se på, som jeg har set inde i byen i dag, jeg havde selvfølgelig glemt min pung, men så er der jo bare flere penge til i morgen. I H&M skal jeg kigge på nogle af de overstående ting (den på billederne), især tasken er jeg helt vild med, syntes bare den er super super fed, og passer bare til masse forskellige looks.