10. august 2012

ALL New inJeg har haft sommer ferie alt for længe, det kan man virkelig se på alle de nye ting der er kommet ind i min garderobe. Som i har, kunne se på mine sidste par indlæg, så er jeg vild men Gina Tricot for tiden, så derfor er der en del ting der fra. Men tingene er ikke det eneste jeg har shoppet, jeg købte nemlig min brudekjole i lørdags, det er virkelig dejligt, at det er på plads, og at jeg har fået en jeg selv følte passe til mig og som jeg følte mig godt til pas i, så nu skal den bare en tur til skrædderen, og så er den klar.

Mine nye ting er. En bordeaux sweatshirt, fra New Yorker, fra herre afdelingen. En T-shirt med et fin print, fra herre afdelingen i H&M. bordeaux nederdel fra New Yorker. Baseball inspireret bluse fra H&M. to halskæder fra New Yorker til kun 9,- stk. En ternet skjorte fra Gina Tricot. En super lækker over size blød/hullet strik, fra Gina Tricot, hvor jeg også har købt en fed statement halskæde og en fin hårspænde. Ligeledes er den bordeaux skovmandsskjorte købt i Gina Tricot, sammen med det super fede bælte, som jeg virkelig blev forelsket i da jeg så det første gang på nettet. Jeg havde bælte på, min første dag i praktik i tirsdags. Så er der den fine sorte blazer, som jeg bare syntes er så flot den er selvfølgelig også fra Gina Tricot. Den hvide kjole, men perler på kraven, er fra H&M, og den er så fin.
Jeg startede som sagt i praktik i tirsdags, og har en lang køre tur for at komme der ned, så det er derfor jeg ikke har blogget så meget i denne uge, men det vil jeg gerne fortælle jer om i morgen.

Translation//

If you look at my all my new things, you can se that my summer vacation has been too long, I bought a Bordeaux sweater in New Yorker, and the two necklaces and one Bordeaux skirt. I bought the T-shirt, a baseball inspired blouse and the white dress in H&M, I just love the dress, and it’s so cute. Gina Tricot, my favorite store right now, I bought the sleeveless shirt, and a Bordeaux shirt, and a oversize soft, ripped knit, a statement necklace, a hair clip, and the coolest belt ever. I just love it. And of cause the beautiful blazer is from Gina Tricot as well.
I started my internship this week, and I would love to tell you a little about it tomorrow.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar