16. juni 2009

Lauren Conrads nye look.


Lauren Conrad, som er The Hills stjernen har før-hen sat misundelse i mig, med hendes fantastiske lyse/bløde lokker, men efter som at reality stjernen har fået farvet hår, og er gået over på den mørke side, er det noget helt andet. Syntes at hendes nye frisure er rigtig flot, og det giver hende noget kant, men det er ikke lige den stil jeg havde forestillet mig at hun ville ty til. Jeg vil dog blive ved mad at drømme om at få lige så fantastisk hår som stjernen havde før hendes forandring.

Hun har stadig den samme vidunderlige stil, som klæder hende noget så meget. Lauren har en stor sikkerhed i hendes valg af tøj, og sko såsom accessories.
På dette billede jeg har valg kan man se det Lauren’s nye flotte hår, og stilsikre valg i tøj, dette er et af de billeder jeg ville hænge op på min væg i en flot sort ramme, for det her er kunst for mig.

3 kommentarer:

 1. Fint indlæg :)
  kig forbi :)

  SvarSlet
 2. det skal nok blive en fin blog. :)

  SvarSlet
 3. Hej!

  Jeg var også overrasket da jeg så billederne og hendes hår. Men jeg fandt senere ud af at det bare er en paryk - læste det i en artikel om photoshootet. Så hun har heldigvis hendes lækre lokker endnu! :)

  /Jeanett
  http://jeanettd.blogspot.com

  SvarSlet