30. juli 2012

One Sweater 3 Looks

one shirt 3 looks



Jeg har sat disse tre looks sammen, ud fra en sweater. Det er alle sammen looks som er rå, men har et strejf af det feminine. Look nr. et er et look, som fungere fint her til sommer og det tidlige efterår, da men har den lille top under. Look nr. to passer også fint her til sommer og starten af efterret, da men holder varmen ved at have sweateren på. Look nr. tre kan bruges hel til vinter, ved blot at tage et par strømpebukser under.
I styled these three looks, with just one sweater, it’s three raw looks but they still have a touch of femininity. The first and second look are perfect for summer and the early fall, the third look, I would wear in the winter time, with a pair of tights under.

26. juli 2012

Summer Shopping













Her er de fleste af mine sommerferie køb, de er selvfølgelig ikke alle sammen købt i går. Men i går fik jeg købt en super fed T-shirt i Gina Tricot (billede 3 og 4). Jeg fik også købt to ting til mit kommende bryllup, undertøj og en primer til øjenvipperne fra Dior, jeg har prøvet den i dag, og den giver mig lidt længere vipper, hvilket var det jeg ønskede. (billede 5). Så fik jeg købt et tørklæde, i Quintess (billede 6), jeg glæder mig rigtig meget til at style et outfit med det. To armbånd fra Glitter, til 10 kr. stykket, de har de flotteste neon farver (billede 7).  Så er jeg jo blevet vilde med loafers, og derfor købte jeg de her sorte i H&M, de har nitter i to forskellige toner, jeg vil bruge den i stedet for sorte ballerinaer (billede 8). Jeg fik købt make-up i H&M, der er bare til at have lidt i min taske, nu her hvor jeg starter i praktik, da jeg gerne vil have lidt med i tasken, uden at slukke pakke mit hverdags make-up ned i tasken hver morgen (billede 9).
Ellers har jeg fået købt andre gode ting i sommerferien, så som hår elastikker (billede 10) den blå farve er jeg hel vild med, og den neon pinke er også rigtig fin. Der ud over har jeg fået købt en over size T-shirt i Gina Tricot (billede 11) den har den flotteste bordeaux farve. Jeg har købt et far jeans, hvilket ikke normalt er noget jeg køber, da jeg sjældent har jeans på, jeg jag var ret vilde med dem, og så var de på tilbud, (billede 12), så fik jeg købt en hel fantastisk cardigan, den er blød og pælset, den er også fra Gina Tricot (billede 13).

25. juli 2012

Today's look + Today






Dress- H&M, Hair band- Trend
I dag startede dagen med træning, jeg vil se om jeg ikke kan komme til at træne hverdag indtil jeg starter o praktik, hvilket giver mig 13 dage med i dag. I dag har det jo været helt igennem fantastisk vejr, så derfor bestemte jeg mig for at gå en tur ud i centeret, jeg var der ude i går da mine forældre var på besøg men, jeg var ikke inde i de butikker jeg plejer, så derfor ville jeg der ud i dag og kigge, og jeg fik da også købt en del ting igen, det var slet ikke meningen. Jeg vil vise købende i morgen. Jer der har følget mig i noget tid har nok lagt mærke til at jeg ikke rigtig har bare ben, men det er fordi jeg for der første ikke syntes jeg har pæne ben, da jeg ville ønske de var lidt tyndere, for det anet kan jeg ikke så godt li at have bare ben, men i dag var det altså bare får varmt til strømpebukser, så jeg må jo se om jeg kan vende mig til ikke altid at have strømpe bukser på.
I started the day with a work out, I will try to work out every day, until I start my internship, in 13 days. The weather is amazing today, so I decided to walk to the mall, and I bought a lot of things. I was only supposed to look, but it didn’t work out that way. I will show you what I got, tomorrow. I normally don’t have bare legs, because I don’t think that my legs are that good looking, but in this heat, I just can’t wear pantyhose, so I just have to get use to have bear legs.

24. juli 2012

Amazing Outfits

outfits



Hvis jeg nu var 10 kg. Lettere eller en str. 36. så ville jeg have disse 4 sæt på, det første sæt er et outfit jeg ville Have på i byen, de tre andre ville jeg bruge til hverdag, fødselsdage osv. style den mere til en fødselsdag, eller tage en cardigan over for at buge det i skole.  Jeg tror desværre ikke jeg kan blive en str. 36, da jeg får noget medicin for min migræne der gør at jeg har meget svært ved at tabe mig, men man kan jo altid ønske, og jeg gør i hvert fald hvad jeg kan for at tabe mig.

If I was 10 kg lither or a size 36, I would wear these four outfits.
The first outfit, I would wear to a evening out, and the other three I would wear to school, and just for the everyday stuff.  For a birthday I would style them like this, and for school I would just put a cardigan over the outfit. Now I know, that I might never become a size 36, but I can still dream, but my medicine, give me trouble losing weight. But I’m trying.

Today's look!

Dress and belt- H&M.

21. juli 2012

Today's look!

Skirt and shirt- Gina Tricot.

20. juli 2012

Todays look






Shirt- H&M, Shorts- Gina Tricot, Hat- Monki

This is my look today, I have spent the day cleaning out my closet, bags, and shoes. And I have a lot of stuff that I’m going to give away now.
I started a Channel on YouTube, and I'm trying to upload a video, but It is taking forever, I hope it work, because I 'm excited to have a channel.

19. juli 2012

Today + Today's look









Nederdel – Gina Tricot, Top- H&M.
 Her er et par billeder fra min dag, da jeg vågnede havde jeg lidt ondt i halsen, og lå og overvejede t om jeg skulle blive i sengen, men så ringede det på døren. Det var posten, som kom med mine Nelly sko, de er altså fantastiske, helt som jeg havde håbet, de er lidt snævre, så de skal lige gåes lidt til.
Jeg tog et smut ind i byen fordi jeg skulle have byttet en nederdel jeg købte i lørdags, jeg kunne godt passe den, men ville gerne have den nr. større det havde de dog ikke, så jeg brugte de penge jeg fik tilbage på den fine pinks S, jeg fandt det til en 10,- i pieces, og det passer perfekt i mit kontor så det skulle jeg bare have med hjem. Og så købte jeg det blå kanin cover til min tlf., jeg elsker den blå farve. Da jeg var i New York så jeg dem alle steder, men på det tidspunkt, havde jeg dog ikke en IPhone så jeg købte dem ikke, så jeg er glad for jeg fandt det inde i byen i dag for kun 49,-. Jeg har også købt en jakke på tilbud, den skal jeg nok vise senere.
Jeg har ret glat hår, og jeg vil derfor gerne have lidt mere fylde og tekstur i det, så jeg prøvede at sove med en fransk fletning, for at se om det var noget, og jeg syntes faktisk det er ret fin, så jeg tror jeg vil prøve det igen i nat. Det blev dog ødelagt da jeg gik i bad, og der efter af regnen, selvom jeg have håret flettet da jeg tørrede det.

18. juli 2012

Littel Things

I dag har jeg været sammen med en ny veninde, vi gik en kort tur igennem byen, vi fik selvfølgelig kigget lidt butikker. Jeg har været lidt praktisk idag, jeg har nemlig købt 3 par strømpebukser, hår elastikker i fantastiske farver, og så en super fed top fra h&m. Som jeg så i weekenden, men fik den ikke købt da det var lige før lukke tid.

12. juli 2012

Just in

Jeg har i virkelig lang tid ville have et par loafers med nitter på, jeg har kigget både på nelly.com og ebay, men de har ikke været der i min størrelse, jeg har åbenbart for store fødder, men nu var der der på nelly.com i min størrelse både i hvide og sorte. Jeg har dog kun valg at bestille dem i hvide. Så må jeg jo se om jeg bliver nød til at eje den i sorte også.
I got a request, a girl asked me if I wanted to write in English also, so I want to try it out. I have been looking for shoes like this for a very long time, but they didn’t have them in my size, not at nelly.com or at eBay. But tonight they were back on nelly.com in my size both in white and black. I love both, but I just ordered the white ones, and if I love them, I will consider to buy them I black to.

5. juli 2012

SommerFerie

Har været i Århus i dag, og hygget sammen med min kæreste. Det er hans første ferie dag, så vi ville nyde det gode veje, mens det er der. Han har kun en uges ferie, da vi jo skal på bryllupsrejse i det meste af december. Jeg fik selvfølgelig shopper lidt i århus, fik købt de fantastiske neon gule solbriller, i h&m for kun 40kr, tingene i poserne må i vente med at se til i morgen. Go' torsdag alle sammen