10. maj 2010

H&M Sidste uge..

I sidste uge endte jeg alligevel i H&M to gange, både onsdag og fredag og fandt noget begge gange. Onsdag købte jeg kjoler og fredag fandt jeg sko og et hårdspænde.. Fandt en masse andet jeg gerne ville have med hjem, men prøver at styre mig lidt, skal jo snart flytte så vil gerne have penge til hvis jeg finder noget nyt til lejligheden :) Skulle ha denne sorte maxi med hjem, har en men den er det jo 3/4 armer Problemet med dem er dog at de er lidt gennemsigtige

Købte den med lilla stiper frem for sort, da jeg nu har to sorte maxier,
og selvfølgelig fordi at lille er min ynglings farve :)


Købte de her sko med hjem, syntes de er meget fine især til mit meget sorte, men også til de lyse farver jeg er begyndt at købe. og så er det jo perfekte sommer sko.


Overvejer at købe buksedragten men ved alligevel ikke helt, er jo ikke lige frem en der går og viser mine ben så tror bare ikke rigtigt at den vil blive brugt.. Men den er nu meget fin

Sammen buksedragt i leo, elsker den ;)


Syntes at denne kjole er meget fin, Sø mands farver.. Vil være meget fin til sommen, men den kom alligevel ikke med hjem denne gang.Jeg ville ønske at jeg havde fundet de her bukser i Horsens, men har ikke fundet dem i nu, vil ellers meget gerne prøve dem for at se om det var noget..

2 kommentarer:

  1. Den maxikjole havde jeg også planer om at hapse forleden, men så var den udsolgt i min lokale H&M. Må kigge andre steder, for den er altså fin og billig :)

    /Maria
    garderobeskabet.blogspot.com

    SvarSlet