27. september 2012

Wanted Thursday

dream

 
Det er en kold og regnfuldt dag idag, og jeg sidder her I min sofa og drømmer om det perfekte outfit, og dette er mit bud. I dette outfit har jeg brugt mine favorit ting, så som en body con nederdel, en bomber jakke, en lækker sweater, med et super fedt print og nitter. Et par super fede sko, en lækker ud og en fed taske.

Translation //
It’s a cold and rainy Thursday, and I’m just sitting here dreaming of the perfect outfit, and this is it. I love a black outfit, and in this outfit I combined my favorite things. A body con skirt, a bomber jacket, a cool sweater, with the perfect print and studs, a cool shoe, the coolest watch, a hat and I nice bag

 

26. september 2012

In love

Just love this jacket from Asos.com

25. september 2012

Décor Inspiration












Ting min bolig ønsker sig, eller ting jeg ønsker mig til min bolig. Jeg er vild med bolig indretning og lækker boligdesign. Jeg har fundet alle tingene på Trendbazaar, jeg er vild med den side, og ville ønske jeg havde en masse penge til at shoppe for, og en større bolig at fuld ud med lækre møbler og nips.. 
Translation//
These things are things I want for my apartment, i just love home decor, and amazing designs for the home. All the stuff is able on the webside  Trendbazaar, I just love this side, and I wish that I had a great deal of money  to shop for, and a bigger place, to full up with amazing things.

24. september 2012

This fall, I want

 
 
Ting jeg gerne vil eje her til efteråret. Tasken her jeg vist før, jeg er virkelig bare vild med den, ville virkelig ønske den kom i butikken her i Herning, så jeg kunne se den, og tage den med hje. for nogle år tilbage brugte jeg ofte hårbøjler, men det har jeg ikke i lang tid da jeg ikke syntes at dem jeg har, har passet til min stil, men den her er super fed, og den må virkelig gerne sidde i mår hår her til efteråret, det samme gælder den super fine hår sløjfe. Læder jakken er bare for lækker, jeg elsker at men får to jakker i en. Jeg har dog desværre ikke penge til den lige nu.
 
Alle tingene har nitter, det er ikke bevist, har først lige opdaget det nu, mens jeg sidder og skriver dette. Men jeg er virkelig vild med nitter, men det hår i nok opdaget..
 
Translation//
 
These four things are things, I would really love to own this fall. I just love the bag, I really want it, I think that it’s just perfect. A couple of years ago I use to wear headbands a lot, but for a long time I just haven’t found one that was fitting my style, but a just love this one, and I just love the bow as well, just because it’s a perfect mix between the girly and rock and roll. The leather jacket is perfect, it’s tow jackets in one.
 
I know that everything has studs, I didn’t notes before now, but I love studs, so I don’t mind.
 


On the way


12. september 2012

Favorite Dress

the Dress


 
the dress


Min favorit kjole, er ikke en dyr en, den er ikke noget særlig, men alligevel har den været min favorit kjole i 4 år ca. Det er en helt simpel sort H&M jersey kjole, som har kostet 80 kr., den har lidt længere ærmer ind den på billeder, men den er bare helt perfekt, jeg kan style den som jeg vil, jeg bruger den både til pæn brug og en søndag hvor jeg bare ligger i sofaen. Kjolen på billeder ejer jeg også, men den har ikke slået den gamle kjole af pinden. Den er efterhånden ved at være rimelig brugt, så H&M må meget gerne producere den igen, så jeg kan på et par stykker mere. Den har en flot lav udskæring i ryggen, hvilke gør den perfekt til både dag/ aften, med at par små justeringer.
Her har jeg sammen sat 4 looks, to hverdags, to fest looks, dette er mine bud på styling, at en billig simpel sort kjole.