24. september 2012

This fall, I want

 
 
Ting jeg gerne vil eje her til efteråret. Tasken her jeg vist før, jeg er virkelig bare vild med den, ville virkelig ønske den kom i butikken her i Herning, så jeg kunne se den, og tage den med hje. for nogle år tilbage brugte jeg ofte hårbøjler, men det har jeg ikke i lang tid da jeg ikke syntes at dem jeg har, har passet til min stil, men den her er super fed, og den må virkelig gerne sidde i mår hår her til efteråret, det samme gælder den super fine hår sløjfe. Læder jakken er bare for lækker, jeg elsker at men får to jakker i en. Jeg har dog desværre ikke penge til den lige nu.
 
Alle tingene har nitter, det er ikke bevist, har først lige opdaget det nu, mens jeg sidder og skriver dette. Men jeg er virkelig vild med nitter, men det hår i nok opdaget..
 
Translation//
 
These four things are things, I would really love to own this fall. I just love the bag, I really want it, I think that it’s just perfect. A couple of years ago I use to wear headbands a lot, but for a long time I just haven’t found one that was fitting my style, but a just love this one, and I just love the bow as well, just because it’s a perfect mix between the girly and rock and roll. The leather jacket is perfect, it’s tow jackets in one.
 
I know that everything has studs, I didn’t notes before now, but I love studs, so I don’t mind.
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar