2. oktober 2012

Fall Shopping

 
 
 
 
 
 
 
 
De første 6 ting er ting jeg købte i Århus i lørdags, vi var taget der op da jeg skulle købe noget make-up til brylluppet som man selvfølgelig ikke kan få her i Herning, nemlig Mac.  Jeg købte lidt Mac makeup da jeg var i New York i maj, og jeg er blevet virkelig glad for det, derfor havde jeg bestemt at det var noget jeg gerne ville have til min bryllupsdag.  
Den første ting jeg købte i Århus, er den sorte Blazer/cardigan fra Object, jeg syntes at den er super fed, og den er virkelig fed på. Jeg vil bruge den her til efteråret og vinteren, i stedet for altid at have strik cardiganer på, den kostede 399,-  Den anden ting er en nederdel fra Monki til 150,- jeg er vild med den og jeg kunne virkelig godt bruge en grå nederdel, så jeg tog ikke den sorte selvom det er mest almindelig for mig. Den tredje ting er en grå lang og løs top fra Monki til 120,- jeg vil bruge den under striktrøjer eller lignende. En grå lang arm fra Gina Tricot, med et super fint print til 130,- jeg købte også en super fed halskæde i Gina Tricot, ti 80,-                                                                               Jeg købte en lækker går hue i Herre afdelingen i H&M til 70,- jeg er vild med huer, og elsker at denne er lavet af en form for sweat materiale.
I dag har jeg så købt en super fed sweatshirt i H&M til 180,-, jeg er mega vild med farven og printet. Der ud over har jeg fået købt en del ting i body shop, så som min favorit læbepomade, min ansigtsrens, og lidt lækkert til min kæreste, så han kan dufte godt på arbejde, uden at det er for dyrt. Så fik jeg en body butter i ”gave” da de 100 første kunder i den nye butik ville få en i gave.
Enlig skulle jeg ikke ha shoppet andet ind de småting til brylluppet som jag mangler, men så kom jeg lidt i tanke om nogle ting jeg manglede. Men fik dog stadig købt de ting jeg manglede til brylluppet, som nu kun er 10 dage væk.. Er ved at være spændt.
Translation//
This is the results of my shopping Saturday and today.
A blazer from Object, price 399 dkk. A Monki skirt, price 150 dkk, I just love it, and a long top from Monki, price 120 dkk. A shirt from Gina Tricot, price 130 dkk, and one amazing necklace, price 80 dkk. And a hat from the H&M men’s department, price 70 dkk, love the material it’s made of.
Today I had go get a couple of things for the wedding, but I got a bit more. I bought the amazing sweater in h&m, price 180 dkk, I love the color and the print. And then I bought a couple of things in Body shop, I got my favorite lip balm and skin tonic, because they are almost empty. And I bought some things for my boyfriend. And I got the body butter as a gift.
I was only supposed to get the stuff I need to get for the wedding, but I could help it, there is only 10 days for my wedding now, I’m getting exuded.


 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar