28. juni 2011

Lørdagens look





Dress- Gina T.


Lørdag slappede jeg bare af sammen med kæresten, det var lækkert med en dag hvor vi ikke skulle lave noget. vi spiste aftensmad hos svigerforældrene, igen bare rent afslapning.

23. juni 2011

Student





Jeg blev student igår, det var vildt lækkert. Idag skal jeg op på skolen og hente mit eksamensbevis. Buketten er fra min dejlige kæreste, den blev jeg vid glad for. :)

20. juni 2011

The Dress-shirt



Er vild med denne kjole-skjorte, så den i H&M idag, havde dog ikke tid til at prøve den da jeg skulle nå et tog, men regner med at jeg skal en tur ned i byen Torsdag eller Fredag og fejre at jeg er blevet student, Som jeg jo bliver på Onsdag, lækket. Men er vild med denne kjole, det er jeg vist heller ikke den eneste der er, for da jeg læste blogs her for lidt siden faldt jeg over to som allerede har fingre i den. Første biller der det Victoria Törnegren som har den på, billed to er Angelica Blick som her den på, den har altså bare en flot udskæring på ryggen.

16. juni 2011

DIY rammer.









For en lille månede siden var kæresten og jeg i Idemøbler og købe lamper, jeg faldt over en vild flot farve prøve der oppe, og skulle bare ha den med hjem. Fordi den farve ville passe så godt ind i vores nye soveværelse når vi flytter. Så alle mine sorte rammer har ladet livet, og er nu blevet denne fine lyse pastel grønne farve. Er vild med dem, har også udskiftet alle billederne, for at få et frisk pust ind.

15. juni 2011

Et kig

Dette er hvad jeg har på idag, købte nederdelen i går efter min engelsk eksamen, så mangler jeg kun to eksaminer, og så er huen på. det så lækkert.

8. juni 2011

inspiration





inspiration




Har sat disse 3 sæt sammen, det er alt sammen noget jeg virkelig gerne ville eje. Er vild men store halskæder, skoene og farverne, alt sammen noget som vil passe mig godt her til efteråret.

Når folk vælger at svine en..

Det skete for mig i dag, det er ikke noget jeg har prøvet før, og blev faktisk lidt forbavset over det hele. Personen er selvfølgelig Anonym, for man er da ikke ”Kvinde” nok til at stå frem og vise hvem man er, men er kun ”sej” nok til at svine folk når de ikke kan finde ud af hvem man er.
Jeg er i virkeligheden fuldstændig lige glad med hvor meget folk sviner mig, så længe de kan stå frem og vise hvem de er, men denne person er bare latterlig. Har ondt af dem som har behov for at svine andre på forskellige måde. Og jeg forstår på ingen måde hvorfor man læser en blog for at svine bloggere, så bliv dog væk fra bloggen. Jeg læse mange blogs, og høre ofte at andre bloggere bliver svinet meget være ind jeg er blevet i dag.
Det hele drejer sig om min stavning, og som nogle ved, har jeg i starten af min blog tid og løbende, fortalt at jeg er ordblind, dette gør at jeg ikke staver så godt, og jeg har på ingen måde tænkt mig at undskylde for dette. Jeg er ordblind og sådan er det bare, jeg lever fint med det, og hvis andre ikke kan, så lad vær med at læse med her på min blog.

6. juni 2011

Blue summer dress.









Dress and vest- H&M.


Min nye kjole fra H&M kom på igår, mine forældre var her nede for at besøge os. Vi gik en tur igennem byen for at få en is, det var en varm varm dag igår. Der er en uge ca. til min næste eksamen, og jeg glæder mig ikke, orker ikke rigtig eksamenerne mere. Nu skal jeg tjekke og jeg har alle de tekster man kan komme op i, men ellers skal jeg ikke læse så meget på denne eksamen, det er nemlig mundlig engelsk.

3. juni 2011

H&M Fall 2011





Er vild med H&M fall kollektion, der kommer bare nogle rigtigt lækre ting er i sær vild med, look 3 på billed 1 og look 1 på billed 2. Der er mange flere ting jeg gerne vil have fat i her til efteråret, og syntes at det bliver rigtig spændende at se det når der kommer ud i butikkerne.

På det tidspunkt er jeg nok flyttet, og keder intet til H&M i Herning, og hvilke vare de er interesseret i. Her i vejle, ved jeg nu efter at ha boet her i et år, at det altid er den lille H&M, jeg skal ned i fordi de har de ting jeg er interesseret i. Men hvis Herning ikke får de ting jeg kan li, er der jo altid en undskyldning for at tage til Århus at shoppe, det har kæresten nemlig lovet mig i vi nok skal komme ofte, :) så lækkert.

1. juni 2011

Yestedays Look.









Skirt- H&M, Shirt-Monki.


Jeg nåede ikke at lægge de her billeder ind i går, så i får dem idag. Var nede i byen for at bytte den der kjole fra H&M som der var huld i, de havde den heldigvis i samme farve og i min størrelse i den H&M der ligger tættest på hvor jeg bor, lækkert så blev jeg fri for at gå ned i den anden ende af byen. I dag tror jeg den skal stå på oprydning af mit tøj, og udsmidning. Fordi jeg får Walk-in når vi flytter til Herning. Jubii, men det vil sige at jeg ikke kan genne mig rod bag låger, så skal have funder ud af hvad der ikke behøver at komme med der op. Vores nye lejlighed i Herning, er er 3 værelset, lækker lækker en. Soveværelset har et lille sjove indhak, det er der da der er bygget større badeværelse, og der her de tage en del at soveværelset, og dette gør at vi får et indhak, som ikke kan bruges til så meget, ud over Walk-in hvilket jeg er glad for. Hakket er ikke stor nok til skabe, vi ville spilde alt for meget plads ved det, så vi bygger noget selv, og så regner jeg med at sætte et fårhæng op mellem walk-in og resten af soveværelset, bare for ikke at sove i skabet.