25. februar 2010

På Mandag henter jeg!!!

Var i vejle i sidste uge og faldt jeg ovre nogle lækre Wedges-ankelstøvler i Havanna Shoes. Men var lidt i tvivl og det skulle være dem eller om det skulle være nogle ballerina'er fra Bianco som jeg også meget gerne vil ha, men bestemte mig for de støvler fra Havanna, så var nede i butikken i Horses, og de var ikke kommet til den butik??Krise.. Men nu er de kommet, og kan hente dem Mandag, Jubii glæder mig og har planer om at have dem på med det samme :)

Var jo lige et smit i H&M nu når jeg var nede i byen, selvom det er en farlig butik for mig at gå ind i, finder altid noget, og denne gang var det ikke anderledes. Fandt så mange lækre ting jeg gerne vil ha, men købte ikke noget. Det er altså vildt. Men skal nok lige der ind i næste uge og prøve nogle af tingene og se om der er noget af det der fortjener at komme med hjem.

Gidder ikke det der med bare at købe før jeg tænker, dette skyldes ikke at jeg Ikke får det brugt for det gør jeg også en hel del, men skal simpelthen spare op.. Skal spare op til jeg om et år skal begynde på en uddannelse jeg drømmer om. (forhåbentlig kommer jeg ind) Og der skal bruges en del penge til bøger og rejser så skal jo starte med at spare i god tid. :)

De drømme sko fra Bianco, håber de er der hvis pengene er til det når, kærestens fødselsdags gave er købt..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar