29. november 2009

Til den 6 December

wishes

Jeg ville gerne ha de her ting på, på min fødselsdag på søndag (: Kjolen har jeg næsten, har to forskellige der ligner den lidt, den ene med mere "puff" armer og den anden har palietter på skulderne. Har også et bælte der ligner, så så langt så godt.. strømperne er bare så fine, og jeg ville så mega mage gerne ha de der store wedges.. Og smykkerne er for at gøre det mere spændende.

Søndag den 29 Nov.



Top- vila. Blazer- zara. Leggiens- H&M

27. november 2009

Skole projekt!

Den lille hund mangler, lige nogle detaljer for at være færdig.
I mine billedkunst timer skal vi lave et portræt, jeg har valgt at tegne min søster, og i rammen omkring hende skal jeg male ting hun godt kan li. Hunden, stilletter og mønstre i lyserøde farver Det er langt fra færdig, mangler meget, men ville lige vise det..
Skal nok sætte det færdige resultat ind, når jeg er færdig.
Go´weekend


25. november 2009

Fødselsdags Ønsker



Dette er mine fødselsdags ønsker, men efter som man ikke kan få nederdelen i H&M i Horsens, tror jeg ikke at jeg for den, og ved ikke helt mad Dixie tasken, vil heltvild gerne ha den lyse til skolen, men ved ikke om jeg kan få mine mapper med i så skal lige ha kigget den en gang til.. Men håber så meget a jeg får pege i gave, så jeg kan få begge ting..

19. november 2009

Torsdan 19 Nov.

Alt er fra H&M idag,
var ikke meningen, har først lige opdaget det :)
Detalje.

18. november 2009

Mandagens Køb..

Syntes bare den var fin, og især pga. den sorte farve.
Er lidt blandet meninger fra min side om denne top.
Syntes den er grim på em fin måde. lyder det skørt, men nu er det en del a mit tøj skab.

Syntes den er rigtig flot, så skal heltbestemt ha den på i weekenden.

17. november 2009

17 nov 2009

Bluse fra Only, bukser og tog fra Vila. Tørklæde fra kost.
Jahh sårn så jeg så ud idag.. Nu vil jeg efter en meget lang dag, prøve a lave min ønskeseddel, da jeg snart har fødselsdag.. Jahh (:
Men øv øv, er så mega svært a lave ønskeseddel syntes jeg..

go aften.

16. november 2009

Lørdag den 7 nov.

Var forelsker i dette ur ved første øjekast, det er bare fantastisk..
Det skulle bare med hjem, har drømt om sårdan et ur i mange år..
Dette korte blazer i en flot sart farve, passer fantastisk ind i min mørke garderobe.
og så har den de søde små detaljer, som de fine skuldre og de trekantet snit.

Sorte bløde velure leggiens.

Mørk grå, forvasket leggiens men lyslås.

13. november 2009

Jeg ved det, jeg ved det..

Jeg ved at jeg har været en forfærdelig dårlig blogger på det sidste. Og øv for det, syntes selv det er træls, men mangler bare overskud, og energi til at være bare den mindste smugle fashion like.. Men har dog også nogle undskyldninger, imm jah så må man jo selv dømme om de er reelle nok.. Men for det første har jeg det været net nogensinde, så derfor skal jeg ned i byen i næste uge, og købe net hos en ny udbyder. Så jeg bestemmer hvornår, hvor længe jeg er på nettet. Bliver fantastisk dejligt..
Noget mere alvorligt er mig, mig som undskyld.. Lyder skørt, men jeg er en undskyldning da jeg har været utrolig syg, og ikke viste hvad jeg fejlede, og i morges blev det barre værre. Så har kun været i skole en dag i denne uge. Og jeg hader a være syg, først fordi det er mega kedeligt og to fordi at man får fraværd i skolen, og er så bange for at få for meget fraværd.

Men nok om det, jeg vil som lovet 100 gange, gøre det bedre i fremtiden, men ser ingen grund til a blogge om alt det andre gør bare fordi jeg selv er uinspireret.

Himmel i samarbejde men Bianco, osv. I har læst det andre steder.. Men vil håbe jeg kan få en go nat søvn så jeg har noget spændende a sige, ellers kan jeg da vise sidste weekends køb..

Go’ weekend..

4. november 2009

Projektet..

Fandt denne fantastiske hat i H&M i lørdags.. Den er så dejlig blød, og har en rigtig fin sart lyserrød farve, som tilfældigvis passede til den t-shirt jeg havde på den dag.. Jeg kiggede meget mere og fant dette flotte hårdspænde.
Syntes det er så smukt. Og så fik jeg jo en rigtig go ide..

Skal ha piller spændet af og a syet selve pynten på hatten. det er ikke en hat der så skal bruges i mega dårlig vejr, men bare her i de kolde tider..

2. november 2009

Dette er mit seneste projekt, da jeg kommer til a mangle sidde pladser i min ny lejlighed.. Det er en skammel, min tidligere svigerfamilie fandt til mig, den har stået i kælderen længe, men nu skulle det være nu.. Jeg elsker a sætte møbler i stand, det får mig til a slappe af.. Har desværre ingen billeder fra hvordan den så ud før, men den var ikke pæn..Farven ser lidt blå ud, men er fordi billederne er taget i aften-lys, men den er i virkeligheden er den meget meget lille... Den skal dog male mange flere gange..
Michael sleb den med for mig, lavede plade så jeg kan lave en ordenlig sæde. og så har den fået en del lim, da den var ved a falde fra hinanden..
Ligger billeder ind a det færdige resultat, når jeg er færdig..

1. november 2009

Købt....





Denne fantastiske cardigan, så jeg da jeg gik forbi H&M, og jeg blev jo nød til at gå ind og kigge.. Og da jeg kom der ind, så jeg at der var en kjole, men de samme uld perler på, uhh.. Men bestemte mig for at købe cardiganen, da der er det jeg har mest brug for, bildte jeg i hvertfald mig selv ind.. så nu bor den hjemme hos mig (:



Torsdag 29 okt.




Ring Dyrberg Kern, armbånd fra Pieces, og ur??