26. april 2012

Tone i Tone

one tone 1

one tone


Sidste år var det color blocking, i år er det tone i tone og mere ens farvede look, og jeg må sige at det personlig tiltaler mig meget mere ind color blocking. Jeg er virkelig vild med at man er i samme farve, fra top til tå, hvor tonerne enten er ens eller lidt forskellige. Jeg er især vild med, sorte, grå, hvide og mint farvede looks, derfor har jeg her vist mine fire bud på et ens farvede/ tone i tone look. Håber at i finder den inspirerende, og muligvis selv kaster jer ud i noget lignende, og hvis i går så smid mig et billede.
I love looks that have the same color tone, especially grey, black, white and mint, these 4 looks are my takes on at tone I tone look, I hope you find it inspiring and want to try it out, and if you do, then send me a picture of your look.   

24. april 2012

Dagens Look







Dress- H&M. Vest-Only. Necklace- Gina Tricot.

New Accessories.





Jeg har i lørdags været ude og købe accessories, "krave" halskæden og hår elastikken er fra H&M, og Den fine pastelfarvede taske og skull-korset er fra Gina Tricot. syntes det er nogle virkelige fine accessories, "kraven" passer til alle mine sorte ting. Hår elastikken syntes jeg bare er så fed, og så er jeg begyndt at ha hestehale ofte, og så er det fedt, så pynte håret selvom det skal være praktisk. Tasken er faktisk ret stor, og det var det der tiltræk mig meget, og så er farven bare så fin, halskæden er jo bare mig på alle måder, elsker kort og skulls, så den skulle med hjem.

Billede 1. Til Ca. 130 ,-
Billede 2. Til Ca. 30,-
Billede 3. Til 99,-
Billede 4. Til 79,-

23. april 2012

Bryllupsrejsen




Mig og min dejlige kæreste skal jo giftes i år, og derfor skal vi selvfølgelig også på bryllupsrejse. Den blev bestilt i går, det var ret spontant fra min side, jeg havde nemlig fundet rejsen da min kæreste lå og sov, så blev nød til at vække han for at høre om det var et sted han ville hen, det var det heldigvis, så nu er den bestilt. Vi skal 15 dage til Sham El Sheikh, i Egypten, og har også bestilt en lille oplevelse allerede. Vi skal ud og ride på kameler i ørkenen og spise en traditionel aftensmad i en beduinlejer.


Der er selvfølgelig en masse andet vi gerne vil se, men der er heldigvis en del tid at planlægge i i nu.

19. april 2012

New In












Så får i lige et billede over load, jeg har den sidste måneds tid købt en masse ting, faktisk er de alle sammen fra Gina Tricot eller H&M.


Billede 1: Jeg går normalt slet ikke med short, jeg ejer faktisk kun et par, men jeg har i noget tid gerne ville have flere par, så det har jeg købt mig nu, man kunne få en masse fede farver, men jeg holdte min bare i det neutrale. De er fra Gina Tricot til 149,- stk.
Billede 2 og 3: er en fin top og kjole fra H&M, begge til 80,-.
Billede 4: fin pastel farvet skjorte top og sko fra H&M, toppen kostede vist 130,- og skoene 80,-.
Billede 5: to par sko fra nelly.com. Elsker den elektriske blå farve, og så er de mega gode af have på.
Billede 6,7,8 og 9: viser T-shirter grå Gina Tricot. Den grå er Mega Over Size, den stribede minder mig om en Zap is, og syntes den lilla er fin og sjov, den grå til 99,-, de to andre kan jeg ikke huske hvad kostede man det Var ikke meget..
Billede 10: Halskæde men pastelfarvede perler fra H&M til 30,-.

17. april 2012

Detaljer fra Mit Hjem











Jeg elsker design og boligindretning, og derfor elsker jeg at have specielle og spændende ting i mit hjem, alle tingene er kommet til efter jeg er flyttet til Herning, billederne (billede 2), guldsmeden (billede 9) og zink lysestagerne (billede 3) er ret nye. Det er næsten alt sammen ting jeg faldt for med det samme, i pistolens løb kan man sætte et reagensglas, så der kan være en blomst i den. Den skal endelig hænge i bunden af håndtaget men, syntes den var finere når den hang så man kunne se den ordentlig. Metal bogstaverne (billede 5) er lavet er genbrugs metal. Mit sorte Skull, er en spare”gris”, og Fashion bogstaverne hænger i mit kontor.
De sidste to billeder, er af mine modeblade, de ligger alle sammen i mit kontor.


Billede 1: Pistolen er fra X-akt i Herning
Billede 2: Billederne er fra Ide Møbler
Billede 3: Zink lysestage tal fra X-akt i Herning
Billede 4: Krukkerne kan bla. Købes i Inspiration (min kæreste fik dem i fødselsdagsgave).
Billede 5: Metal bogstaver fra T.i.n.g i Silkeborg
Billede 6: Rensdyr hoved fra Sinnerup.
Billede 7: Bogstaver fra T.i.n.g i Silkeborg
Billede 8: Sort Skull fra Ilva
Billede 9: Guldsmed fra Sinnerup



Today'S





Vest- Gina T, Top- H&M, Dress- H&M.

I dag, har jeg stået og klippet delelementer ud til det jeg skal sy i skolen i morgen, jeg har nemlig et valgfag der hedder sy teknik, hvor vi skal sy en masse forskellige ting, og lære en masse gode teknikker til når men syr tøj. Jeg syntes det er et godt valgfag, og vi har en virkelig sød lærer, hvilket altid gør det bedre. Men jeg ville nu ønske at vi kunne så, noget vi ville kunne bruge til noget efterfølgende, i stedet for små dele, men jeg har lært en masse brugbart, og det er altid dejligt. Mit næste valgfag er i Mej, og der skal jeg til New York, det bliver vild fedt, gælder mig meget, er det lidt ked at at jeg ikke kommer til at dele det med min kæreste. Men det må blive en anden gang.


Dette tøj havde jeg på i dag, vesten er ny, den købte jeg i fredags, og har allerede haft den på to gange, er virkelig glad for den. Har mange gange prøvet at få fat i den på nettet men der er aldrig lykkes, den var hele tiden udsolgt, og mine forældre prøvede at få fat i den i Gina Tricot i Vejle, men de havde den ikke, så jeg havde mistet alt håb om den. Men så kom jeg ind i butikken i Herning i fredags, takket være min kæreste, han ville nemlig i centeret, og der hang den så. Jeg blev så glad.

Så fredag var en virkelig go dag, jeg fik vesten jeg havde været på udkig efter i flere uger, og i skolen havde jeg en virkelig go’ dag alt gik som smurt. Og så blev jeg spurte om jeg ville være model, for to der skal til eksamen til sommer. Så jeg blev mål osv. i dag. Så det er jeg spændt på, og se hvordan det er at være ”model”.



5. april 2012

Decor






Her er lidt bolig inspiration, for tiden er jeg vild med bolig indretning, eller det har jeg altid været, men jeg har her på det sidste købt nogle nye lækre ting til lejligheden, som jeg gerne vil vise jer senere, sammen med andre detaljer fra mit hjem. Jeg syntes efterhånden at lejligheden er ved at være som jeg gerne vil have den, vi har boet her i 9 måneder ca. og vi har først nu fået købt nye lamper til køkkenet og gangen, hvor der har været de grimmeste lamper i kan forestille jer, og det gav intet lys, vi har fået sat den nye op i køkkenet og det giver en mage forskel kan næsten ikke vende mig til al det lys der er der ude nu. Den i gangen, bliver en del sværere, min kæreste fandt nemlig ud af at oppe undere lampen er der bare et huld, hvor der hænger en million ledninger, ikke helt godt eller lovligt. men heldigvis er hans far elektriker, så han vil gerne fikse problemet for os, så vi kan få lidt lys.