30. januar 2011

H&M Favoritter





De her 3 ting er mine H&M favoritter lige nu, er vild med den gule kjole, den fås også i blå, den skal jeg helt bestemt kigge efter de her ting i butikken. Skoene skriger nærmest sommer, og syntes bare de er vild fede. Men må se om de overhovedet kommer til Vejle eller Horsens i min størrelse.

27. januar 2011

Black Drapes.





Dress and necklace- Gina T, Shoes- deichmann.
Ser lidt skør ud på det første billed, men sådan er det når man pjatter men kæresten. Men fik da taget lidt billeder af min selv og nogle sammen med min søster i Fredags, vi skulle til familie fødselsdag. Jeg havde min helt nye kjole på, syntes selv den er ret fin, og så var den sat ned til kun 50 kr. Jeg har virkelig virkelig svært ved at finde tøj for tiden, syntes ikke der er så meget der lige af mig, håber da det ændre sig her i foråret

23. januar 2011

Flowers




Pants- Just femail, Blouse-H&M, Belt-Bianco.
I må undskylde at jeg ikke har været her i nogle dage, men vores net har simpelhen ikke virket, har været rigtig irriterende Dette look, er fra i onsdags, hvor jeg var til uddannelses messe i Århus, sammen med de andre fra skolen, var da meget fint, men kunne simpelhen ikke få al den tid til at gå der oppe, men jeg ved jo også hvad der er jeg gerne vil efter HF. Torsdag var jeg til møde efter skole, skal nemlig til at skrive eksamensprojekt, og ved ikke hvilke fag jeg skal vælge i nu. Fredag var jeg på arbejde og om aftenen var jeg til min mormors fødselsdag. Og i går hyggede mig og kæresten bare.

18. januar 2011

Dreaming of the stars




Pants-Gina T, Cardigan- Gina T, Necklace- H&M, Top-H&M.
Havende en forfærdelig lang dag igår, men er enlig blevet van til det nu. Jeg havende mine udsalgskøb på, i form af bukserne og cardiganen, som jeg er vild glade for. Var lidt nervør for om jeg kan bære bukserne, men mine lår. Men syntes ikke selv det er helt galt, håber også andre syntes jeg ser okay ud i dem.

16. januar 2011

Tha Army jacket in action




Jacker-?, Pants- Only, Top- H&M.

14. januar 2011

Lace and skull




Dress- Gina T, Cardigan- Vero moda, Necklace-Pilgrim.
Har haft en go nok dag idag, fik snakket med mine forældre om den uddannelse jeg gerne vil have, og fik arbejdet. Fik købt lidt ting i Horsens by, som jeg nok lige skal vise, det er sjovt nok alt sammen opbevaring. Spiste også hjemme ved min mor, min far skulle desværre på arbejde, var ellers arveligt, for vi spiser ikke hjemme så tit.

13. januar 2011

Army.




Pants- Only, T-shirs- Only, Cardigan- Gina T.

Jeg har ikke fået taget et billed af dagens, så i må nøjes med dette istedet, det er fra i mandags. Det var første gang jeg havde bukserne på, de var faktisk rigtige behagelige. Men nok om det, har haft en hård uge, har været i skole fra 8-20 mandag og tirsdag havde jeg fri og var et kort smut nede i byen med begyndte at få ondt i ryggen og nakken, hvilke endte med hold i nakken og ryggen onsdag, så der lå jeg bare hjemme. Og idag var det bare hårdt i skole, jeg har heldigvis fri fra skole imorgen, så skal jeg bare på arbejde lidt, og hjem til min mor og far og snakke lidt uddannelse med dem, og hygge.

11. januar 2011

9. januar 2011

Long Look




Dress- H&M, Cardigan- Only, Necklace- Gina T.
Har cardiganen på som jeg købte i går, den er rigtig dejlig.
Vi skal ud til min sviger forældre lige om lidt, de har været så søde at taget min kærestens Søsters Optagelses prøve med hjem, så jeg kan se den. Hun søgte for nogle år ind på den samme linje som jeg også gerne vil ind på, så det er rigtig lækkert at se hvordan hun har lavet den, er jo lidt på bar bund for jeg har jo aldrig lavet en optagelses prøve for. Det er jo ikke lige frem det samme som da jeg søgte ind som bygnings maler :) men håber virkeligt at det kommer til at gå godt. jeg skal lave optagelsesprøven her i Marts.

8. januar 2011

Sko Drømme


dreams

sale + Shopping = LOVE


Jakke fra Gina T, sat ned til 100,- så den skulle bare med hjem. Jeg vil bruge den med et brun bælte i taljen, her når det bliver lidt varmere.

Lang Cardigan fra only, til 100,-
Cardigan fra Gina T, Til 50,-

Bukser fra Gina T, de er nok efterhånden set mange steder, de var der desværre ikke i rød men hvis de havde været der havde jeg købt dem også, de har kun været i sorte i Vejle, men syntes at sort var lidt for kedeligt, til 50,-.

7. januar 2011

Gina T Farvoritter.

Fin og enkel, sådan en kan man jo altid bruge.
Elsker denne fine femminine nederdel, den vil jeg vil gerne have finger i, den er også i en blålig farve, som også er rigtig fin. Min Pencil skirt er lige gået i stykker, øv øv. Men denne her kunne være en go erstatning.

Mangler en lækker "hygge" trøje, og syntes den her er vild fin.
Elsker de her bukser, må så hvis de kommer til vejle eller kolding og de sidder godt på mig, er jeg faktisk lidt bange for de ikke gør, men er vild med dem.

6. januar 2011

Army stuff





I love the army "fashion", jeg har været ude at købe en army jakke, som faktisk er magen til den min lille søster fik i jule gave, men syntes det er hel fantastisk, og kan da ikke leve uden den. Bukserne jeg har købt var også i andre, valgte den faktisk i grøn fordi jeg ville prøve noget andet ind sort altid. Kjolen har jeg vist tidligere bare i lys, det er fra H&M, jeg prøvede også den lyse men jeg så hel udviskede ud syntes jeg, det syntes kæresten dog ikke, men valgte den nu alligevel i blå. Da jeg er vild med kjolen og at farven blå var pænere til mig ind den lyse.