30. september 2010

Blazer Love

Er Mega vild med denne blazer, håber at den kommer til Gina T i Vejle Syntes det er vild flot men den sorte på kraven.

28. september 2010

Lørdagen's

Lørdag var jeg til min Mors 50 års fødselsdag, det var kun for damer, det var meget hyggeligt, Man nedenunder kan i se hvordan jeg så ud. Jeg har haft travlt på det sidste, skal nok komme med nogle bedre indlæg snart. Håber det kan blive snart, selvom jeg har meget svært ved at finde tiden til det.



Skirt and shirt- Gina t. Necklace- H&M.

26. september 2010

Burberry Prorsum SS 2011

Elsker denne kollektion, den er hel fantastisk, har valgt at vise de ting jeg bedst kan lide, især den sidste jakke, både i hvid og sort, Elsker den, ville så gerne eje dem.







Knit skirt.

Sådan så jeg ud fredag, hele dagen. Var i skole, oppe og hjælpe min mor med at dække bord til hendes fødselsdag, til min svigerfars fødselsdag det var lidt hårdt.


Skirt-Gina T, Shirt- Vila, Necklace- H&M.

23. september 2010

The Jacket

Look fra igår, har min nye lakke på som jeg købte Tirsdag, har længe sukket over den i reklamerne, og så da jeg gik hjem fra lægen Tirsdag morgen, kl 10, kigged jeg ind gennem dørene i H&M og der hang den så. Skyndte mig ind og prøvede den, og wupti så lå den i posen og vi var på vej hjem. Har haft den på idag også, den passer perfekt om morgenen hvor det er lidt små koldt.


Dress-?, Jacket- H&M, Shoes- Weekday.

Mondays Look.

Sådan så jeg ud mandag, havde min nye ring på, er vildt glad fro den, fandt min skin blazer i min kuffert, havde den på men tror nu ikke jeg kommer til at bruge den meget, har jo anskaffet mig en ny. som jeg nok skal vise. Den er nemlig på billederne af gårdagens look.
Mondays look, I looked like this son Monday, I was wearing my new ring I talked about, I just love it, I founded my lather blazer, couldn’t get a better photo.


My new ring. love it

Dress- H&M, Necklace- DIY, Belt- Bianco.

22. september 2010

Sunday

Har holdt weekend fra bloggen, har simpelhen ikke haft tid til det, men i får alligevel de her billeder, sådan så jeg ud i søndags da jeg hyggede med kæresten hele Søndag, det var lækkert. Har også billeder fra mandag og tirsdag i nok skal få.
Skirt- H&M, Knit- Gina t. Necklace- DIY by Lill-my.

20. september 2010

Zara??

Så dette billed og elsker bare looket, er især vild med jakken, som er fra Zara til 699,- Gid jeg kunne få fingre i den. Looket er fantastisk minus skoende, de er ikke lige mig. Hva sys i??
Love the look, what do you think about the jacket?

18. september 2010

I Want

Ønsker mig virkelig disse ting. Vil HA den nu især støvlerne og jakken..
Fra Asos.
Fra H&M
Fra H&M





Fra Bianco.

17. september 2010

Blue.






T-shirt- H&M, Vest- Gina t, Leggiens- Pieces.

16. september 2010

Difficult day.

Har været en hård dag idag, var syg igår, hader at være syg. hentede min nye ring idag, jeg købte den for penge som jeg har fået af min far da jeg var færdige med mine eksamener i sommers.

Difficult day today was an okay day, I was sick yesterday. I suck to be sick. I pick up my new ring today, I bought it from money my dad gave me when I past my exams. I love it; I will show it to you soon. Now I just need rest.



Top- Topshop, Leggiens- H&M, Cardigan- Vila.

15. september 2010

Yesteday

Detaljer fra igår, kunne desværre ikke få et ordenlig billed, men håber i kan se det.

Details from yesterday, wanted to show the shoulder detail, but it was a little difficult to get a picture of it, bur hope you can see it a little.



Dress- H&M.

14. september 2010

Går dagens Look

Nu er jeg ikke længere bag ud mad at give jer mine looks, lækkert. Dette her er fra i går vor jeg var i skole til kl. 20.10 hårdt vil jeg lige fortælle jer, men det gik. Har min fridag i dag, så ligger i sengen og blogger. Skal snart gøre mig færdig så jeg kan komme ned i byen. Skal hente noget for kæresten og måske bliver det til lidt Shopping, kommer helt ant på vejret.

Translation:
I have now cut op with the look postings, love that. It’s my day off today, so I’m lying in bed blogging, have to get ready soon, I have to go down town to pick something up for my boyfriend, and I might Shop a little, depends on the weather.





Just in.
Top- H&M, Pants- Only, Blazer- H&M, Acc- H&M.