31. juli 2010

Mønsteret Blazer.

I dag vågnede jeg og havde ondt i maven og er begyndt at blive forkølet øv øv. Men tog ned i byen og kigged lidt, fik også købt lidt, jeg nok skal vise jer det. Ser lidt sløv ud, men har jeg også været, men ville ned i byen og hygge med kæresten, han starter nemlig på arbejde på Mandag desværre.


Blazer- H&M, Kjole- Bik Bok, Halskæde- Glitter, Sko- Havanna shoes, Tasken (fik jeg gratis med engang jeg købte noget tøj i) Vila.

30. juli 2010

Bowler + Denim

I dag har vi været i den gamle by i Århus, det var meget hyggeligt men det har regnet hele dagen, det var ikke så slemt da vi gik rundt og kiggede inde i huse det meste af tiden, men da jeg kom hjem begyndte jeg af fryse og gør det stadig. Men så det dejligt at sidde her under dynen og hygge med Sirene og Elle. I morgen vil jeg nok ned og kigge lidt i byen, og skal nok lige ligge billeder ind af mine nye øjnskygger.



Kjole- H&M, Skjorte- Gina T, Hat- Bik Bok, Jakke- Vila.
Go Weekend :)

29. juli 2010

Black H&M Dress.




Kjole- H&M, Bælte- Gina T, Læder jakke- Vila, Halskæde-Glitter, Sko- ?

Prøver noget nyt make-up for tiden, har i et halv år brugt mørkt make-up på øjnene, men vil til at bruge mine farver igen. Har desværre kun halvt eyeliner i farver så har købt en tykis grøn øjnskygge fra Mac og igår i Kolding købte jeg de to jeg har på i dag en lille-blomme farvet, og en pudderfarvet begge fra Make-up store.

28. juli 2010

Nude Blazer.





Blazer- Gina T, Top- Only, T-shirt- Ventage, sko- mtwtfss fra weekday.

27. juli 2010

Black/Brown


En tegning af dagens.



Elsker skyger, de er så flotte, og man kan bare drømme dig væk.

( De sko jeg nævnte for noget tid siden, som er købt i Grækenland for år sidsen)
Nederdel ?, T-shirt- Only.

26. juli 2010

Mandagen

I dag ville kæresten gerne ordne bilen, og da jeg gerne ville være ude sad jeg på en liggestol og tegnede ude i indkørslen mens han ordnede bilen inde og ude. Fik tegnet lidt tøj selvom det er svært men skinden på hånden.
En hurtig tegning af dagens,
(den er ikke så go' men tror i kan se hvad jeg havde på).
Nye sko.

Min "flotte" skinde og mig.

Søndagens

Bluse- Gina T.

25. juli 2010

Går Dagens 24.7.10



Kjole- Bik Bok, Sko- H&M (Tog dem på senere :) ).

24. juli 2010

SommerFerie.

Onsdag
Vi var i Giveskud Zoo og kigge dyr, ville lige vise jeg billed fordi Jeg syntes det er sjovt. Den lille figur er med i tegnefilmen Mumie troldene, hun er skyld i min kælenavn (lille My) men hedder nemlig My og er rigtig træls ;)

Torsdag
startede dagen med at køre til Horsens (min lige fraflyttede by) for at kigge lidt og spise frokost. Købte en stor lærred da jeg skal male et billed til soveværelset, det begyndte jeg på da vi kom hjem for der regnede det nemlig. Er langt fra færdig men har heldigvis noget ferie i nu :)


Fredag
Startede med at hoppe på et tog til Århus, for at shoppe fandt da lidt der oppe men det var ikke så nemt som det plejer, men man må jo også gerne ha penge med hjem igen.

Friis og co taske, som jeg vil bruge som skoletaske.

Top/kjole fra Topshop

Denim skjorte fra Gina T, har længe gerne ville ha en men har ikke
kunde finde en i rigtig farve her hjemme.

Hygge bluse fra Gina T.

Fik en mindre make over hos MAC, det vil sige jeg fik bare en anden øjnskygge på, købte dog kun denne ene, solvom der var en masse jeg gerne ville ha.

20. juli 2010

Gamme dagen's

Kjole- H&M, Blæte og Jakke- Gina T.

19. juli 2010

Dagens 19.7.10




Kjole- H&M, Cardigan- Vila.

18. juli 2010

Dagens 18.7.10




Nederdel- Gina T, Bælte- Vintage, Cardigan-Vila, Sko- H&M.

17. juli 2010

fredag den 16.7.10


Shorts, solbrikker- H&M, T-shirt- Vila, Halskæde- Friis og co, Sko- Billabong, Pung- Gina T.