28. april 2010

27. april 2010

GINA T

















Ikke så meget at sige ind at jeg ville ønske jeg måtte tømme Gina T eller bare vinde en masse masse penge :)

26. april 2010

Et Dagens fra i sidste uge..






T-shirt (fået af kæresten), leggiens og sko- H&M, Cardigan- Vero Moda.

23. april 2010

Can you guess the DIY project?

I går aftes begyndte jeg på et lille projekt, men nåede ikke det hele. Fik det tegnet over på papir og klippet stoffet men det det.. Viser mere når jeg en gang bliver færdig med dette lille Projekt, håber det bliver snart har brug for at træne mine sy-evner mere.

22. april 2010

Dagens DIY

I dag havde jeg lyst til at lave noget Viste bare ikke hvad det skulle være, men for noget tid siden var jeg i Panduro og købe hårklips, og har ikke brugt dem til noget så det blev så idag..
Sløjfe i en masse farver kan bruges til en masse forskelligt.

Lidt Romantisk, hvis jeg nu skulle få brug for det en dag (:

Helt almindelig sort sløjfe, lavet af noget bånd der var på en af mine julegaver fra samsø samsø. Godt man var lidt langsom om at få det smidt ud.




Det ikke helt nemt at tage billeder at en selv når man skal kunne se hårpynten :) men det gik..

21. april 2010

Dagens Køb

Kan rigtig godt lide type kjole, fordi den er dejlig let og luftig at have på. Har nogle toppe og kjoler der er ligende..
Har virkelig noget med blomster for tiden, og denne kjole har fantastiske farver. Smuk.

Faldt for denne lille simple halskæde, fordi den har kirsebær og en lille guldsmed. Så smuk et dyr.

20. april 2010

Går Dagens.

Bukser- Bik Bok, T-shirt- Only, Cardigan- H&M
Dette er min nye ring, fra H&M syntes farven er rigtig flot..

19. april 2010

Brun Blazer


Ville lige vise denne bruge blazer, jeg har fået den af min mor. Hun brugte den selv for 100 år siden.. Tor den vil se godt ud den sommerens lyse pastel farver.

18. april 2010

ToDay's Maxi..



Idag har jeg været oppe hos min mor og far sammen med kæresten, vi var på planteskole og kigge. Fik nogle fine blomster af kæresten.. Nederdelen er ikke den nemmeste at gå i da jeg ikke har lavet en slids i den, skulle man måske overveje??
Igår var vi i byggemarkeder, og kigge efter badeværelses møbler, da jeg flytter med til kæresten og han har ingen opbevaring, og du jo ikke når man er pige..

16. april 2010

Sketches..




Århhh hvor ville jeg gerne have tid til at tegne mere og til at forbedre mine sy evner.. Syntes at de er svært at finde tiden her kort før eksamenerne, håber at det bliver nemmere i sommerferien.. (Dette er ikke mine tegninger)
Skal forresten ha købt nogle bedre/flere farver til når jeg tegner.

13. april 2010

Striber Blazer Sådan..





Sådan brugte jeg så min stribede Blazer da jeg skulle til påske frokost. Syntes nu den var lækker at ha på, og er virkelig glad for den.. Håret var lidt en forsøg, men meget fint alligevel..

T-shirt/Blazer- H&M, Bukser- Only og de nye sko og hårspændet er gaven fra kæresten :)

12. april 2010

DIY Maxi Skirt

Begiver mig ud i et lille projekt, jeg skal lære at sy, og derfor starter jeg stille og roligt ud men at sy noget forholdsvis nemt. Maxi som jeg alligevel går og drømmer om. Valgte stoffet i grå, da jeg lige har købt en sort maxi kjole.
Ligger stoffet dobbelt, selvfølgelig klipper til i omkredsen, så den passer rundt om mig.
Syger "røret" sammen.
Prøver den for at se om den skal syes mere ind, som i kan se han jeg ikke klippet den til i længden i nu. Måler hvor lang den skal være og hvor elastikken skal være, (altså om den skal være i taljen eller hoften).

Syger der hvor elastikken skal være. Klipper elastikken til i den rette længde. (Husk ikke at sy den helt sammen, elastikken skal jo ind, og syes sammen)

Det færdige resultat, er glad for den, når man tænker på det er første gang siden 5 klasse jeg syger på en symaskine. Har lånt mon mormors symaskine men ønsker mig en selv, den gamle jeg har lånt var heller ikke helt så glad for jersey men stræk..

11. april 2010

Fredag og Lørdag.


LØRDAG: Nederdel-Gina T. T-shirt- H&M.


FREDAG: Nederdel og Bluse- H&M.

6. april 2010

Lill My's Fashion

Er syg, så er ikke så meget at lave derfor har jeg lavet det her (billederne) indtil nu, starter måske igen efter min lille pause her på nettet.. Var til påske frokost Søndag, skal nok få lagt billeder ud af hvordan jeg så ud.. Kan røbe at der var striber..