26. oktober 2009

Syg..

øv øv øv, det er så mega kedelig at være syg, også går jeg glip af en masse oppe i skolen.. Men kan sige at der er noget der har gjort mig i godt humør i Dag (:..

Min far var her i går og hjalp min med a sætte hylder op i den nye lejlighed, det er bare dejligt, så kan jeg da få pakker lidt ud, når jeg får det bedre..

Skal nok blogge igen snart..

23. oktober 2009

Ønsker mig H&M

















Dette er mine ønsker fra h&m, jeg elsker bare de her ting. Men man kunne jo håbe man kunne få lidt a det i fødselsdags gave, snart (:




Torsdagen.

I går var jeg syg, så brugte dagen hjemme i den ny lejligheden og fik da pakket lidt kasser ud. Er dog svært at pakke det hele ud, da jeg endnu ikke har fået sat hylder op. Men noget positivt er at elektrikeren har været her mens jeg var i skole, for at skifte lampe udtaget i gangen, så jeg kan få lys.. jubii, så kan jeg rent faktisk se hvad jeg har i mit tøj skab om morgenen. Har været lidt svære de sidste dage, i denne mørke tid.. Men nok om det, var nede i byen onsdag og mandag (: så ligger billeder ind a mine køb senere.

20. oktober 2009

Uhhhh...

Lige nu sidder jeg i en sofa (uden betræk), mellem papkasse tårne, og uden lys. Jeg er flyttet ind i min lejlighed i fredags, men har og skulle sætte den gamle i stand, da den skal afleveres i morgen. Det har været en utrolig hård weekend, og starten på ugen har været værre da skolen, også skulle passes. Uhh… Jeg er godt nok træt i kroppen, men nu er det heldig vis det sjove jeg går i møde, udpakning og indretning.

Har da nået lidt i den nye lejlighed, har fået lavet mit skrive hjørne og sat lidt ting på væggene. Skal nok få sat lidt billeder ind på et tidspunkt, når der ikke er papkasser i morgen.

Men er ked af de meget stille dage/uger. Håber det bliver bedre, nu når jeg får pakket det meste ud.

Har dog i al min travlhed, haft tid til lidt shopping, liggeder billeder ind senere.

13. oktober 2009

Går dagens køb.

Sros løs strik i bys brun, guld og crem. Rigtig lækker, skulle bare ha den med hjem.
Mørk grå løs t-shirt, til mine nederdele. Har længe ledt efter en t-shirt i den rigtige grå farve, og nu er den fundet, den kommer til at blive brugt rigtig meget.

Tørklæde i lys grå, med nitter. Det vil pifte et hver sæt op, og passer til alle mine vinter jakker, og til alt mit sorte tøj.


Fin lille sort lædder taske, med tynd strop. Normalt kan jeg ikke lide tasker med strop, syntes de bliver meget "damet", men da jeg så denne her kunne jeg ikke lade den ligge, den skulle bare med hjem, og så er det jo bare et pluds at der er nittet på (:

12. oktober 2009

Mandag den 12 okt.

Lilla nederdel fra H&M, uniforms cardigan/jakke fra H&M.
Sådan så jeg så ud i dag, dagen stod på shopping og ellers lektier for resten. Og så bliver det muligvis til lidt pakning, så det hele er klar til torsdag/fredag.

11. oktober 2009

Weekenden

Weekenden har været travl, stresset men også go.´ Michael har været her og hjælpe med at pakke lejligheden ned, og vi var også i Ikea. Jag skulle have lidt nye møbler til den nye lejlighed, er begyndt at glæde mig til jeg skal flytte, ikke så meget flytningen i sig selv, men mere til indretningen og a pynte osv.
I Dag har jeg malet flere rammer sorte som skal bruges til min billed væg. Og en træplade, som bliver til mit "skrivebord", det kommer op i bar højde, så jeg både kan stå og sidde og skrive.

Dette er min inspiration til min nye lejlighed. jeg vil selvfølgelig lægge nogle billeder ind når det engang er ved at line noget.. Og det hele starter på torsdag. spændende.

Fredagens indkøb

Sorte velour hansker, med lynlås.
skal bruges til alle mine vinterJakker. glæder mig (:
Top, med kranier, og lilla/pink.
syntes den er super flot.


Leggiens fra H&M, syntes de er super vilde, og det er normalt ikke noget jeg ville købe. Men syntes bare de er så fede, og i stedet for altid at have helt sorte leggiens på, vil de give en go effekt til mine sorte kjoler, og All det andet sorte tøj jeg har.



De er meget pinke bag på (H), og mere "naturlige" foran (V).








Fredag den 9 okt.

Dagen bestod af billedkunst i skolen, skulle lave en skulptur i sort voks,
den skulle laves ud fra et Michael Kvium billed.
Bliver spændende at lave mere fredag efter min ferie. Nu skal flytningen bare overståes..
Ser frem til Torsdag (:
Gul kjole, fra vila, cardigan og bælte fra vero moda.

2. oktober 2009