19. juni 2009

Så kom dagen.








Så kom dagen hvor jeg endeligt skulle have ordnet mit hår. Mit hår har været mørkt i et år nu, fra helt mørkt, og så lysere og lysere og nu blond igen, så dejlig har glædet mig så meget.


For et år siden.











I morges.



NU

18. juni 2009

Carrie Brasshaw

Carrie Bradshaw, styled af den fantastiske Patricia Fields.
Elsker Carrie Bradshaw stil, hvis der var en jeg kunne bytte skab med ville det uden tvivl være hende. Den altid gennemførte stil er bare så Inspirerende, ville ønske jeg var lige så flot som Sarah Jessica Parker, hun har bare en mega flot krop, hun er så lille bille og super fin altid.
Sæt 1) Kan rigtig gode lide det helt lyse neutrale look, og jakken er da bare så fantastisk, og den store taske, bryder helt bestemt den fine look på en rigtig go måde. Er et af de look der vil Inspirer mig her til sommer.
Sæt 2) uhh, så fint, den grønne kjole men blomster print, er vidunderlig og så med en en lang grøn vest med et helt andet print. Efter min mening er det ikke alle der kan bære sådan et sæt, men Sarah gør det bare så godt.
Sæt 3) Afslappet og lækkert, flot top og nederdel unden en lang cardigan, det er et look man nemt kan opnå på et buget, de kne høje strømper er et rigtig fin touch hvis det er en kold dag, og tror at jeg vil anskaffe min nogen, selvom mine ben ikke er lige så tynde som Sarah Jessica Parkers, men skal jo tage en chance, (men kan jo være lige glad med hvad andre tænker, Ikk?). Og skoene, er der andet at sige ind Warw..

16. juni 2009

Det ønsker jeg mig nu.







Ønsker mig så mange sko, men de her er bare så fede..
Hvis det ikke er de her sko skal det ihvertfald være noget ligende, sorte heigh heal boots.

(Var så mega heldig at finde nogen idag som jeg købte, drømme skoene, sorte med nitter. Love mine nye babeys)





Kjole fra Asos, i crem og koral. Ved allerede hvornår jeg skal ha den på. Syntes det er så fin og femenin.



Blå nederdel, ikke lige denne
men en der ligner, gerne i en størk klar blå frave.
HP mini computer, med det mest fantastiske mønster..
Ville være så yndig at have i min skole taske og
bruge den til de mange notater der skal tages.

Lauren Conrads nye look.


Lauren Conrad, som er The Hills stjernen har før-hen sat misundelse i mig, med hendes fantastiske lyse/bløde lokker, men efter som at reality stjernen har fået farvet hår, og er gået over på den mørke side, er det noget helt andet. Syntes at hendes nye frisure er rigtig flot, og det giver hende noget kant, men det er ikke lige den stil jeg havde forestillet mig at hun ville ty til. Jeg vil dog blive ved mad at drømme om at få lige så fantastisk hår som stjernen havde før hendes forandring.

Hun har stadig den samme vidunderlige stil, som klæder hende noget så meget. Lauren har en stor sikkerhed i hendes valg af tøj, og sko såsom accessories.
På dette billede jeg har valg kan man se det Lauren’s nye flotte hår, og stilsikre valg i tøj, dette er et af de billeder jeg ville hænge op på min væg i en flot sort ramme, for det her er kunst for mig.

15. juni 2009

Lever og ånder for mode. Jeg elsker alt der har med mode at gøre, og arbejder på at få en karriere inde for mode verdenen. Jeg er på su, så der for er min penge ikke særligt stort, men føler at jeg altid kan finde ting som jeg formoder at få til at se helt fantastiske ud, og de ser meget dyre ud. Får tit komplementer for min meget moderne stil, uden at min helt egen personlighed bliver glemt.